OM OS

Loki’s Autoservice har mange års erfaring inden for autobrancen og tilbyder altid en optimal løsning i forbindelse med vores virke som autoværksted. Vi har ingen stor administration, hvilket kommer vores kunder til gode gennem skarpe og konkurrencedygtige priser, høj professionalisme og stor fleksibilitet.

Vi går op i at vores kunder får en god oplevelse hver gang. Vi gør os umage for at yde en god service og snakker et sprog som alle forstår. Vi garanterer at du som kunde kører glad herfra. Vi sætter krav til os selv, hvilket betyder at vi altid er i en dynamisk udvikling. Derfor er vores udstyr altid i orden, ‘up to date’ og klar til at varetage store som små reparationer på alle bilmærker. Vi tilbyder alt fra det simple dækskifte til den professionelle synsklargøring, samt større reparation.

Vi bruger altid materialer af høj kvalitet og går ikke på kompromis med dette. Vi arbejder med regelmæssig service, fejlfinding, diagnose, reparation af motor, gearkasse, bremser, styretøj, samt udbedring af elektroniske fejl af enhver art inden for motorstyring, ABS, airbag, aircondition mv. Vi har derudover stor erfaring med reparation af forsikringsskader og tilbyder derfor at lave skader for alle forsikringsselskaber. 

DET SIGER KUNDERNE OM OS

Kan varmt anbefales hvis du vil have lavet din bil til rimelige priser. Dygtige mekanikere og servicen er i top.

Kan klart anbefale dette værksted. Ift. omsyn fixede de min Nissan Qashqai’s styretøj mm. Super service. 5 stjerner herfra!

Stabile og dygtige. Jeg har altid været tilfreds, god service og flinke fyre.

Fantastisk service! Tusind tak. 

Har været tilfreds hver gang. Synsmand sagde ovenikøbet at det var flot arbejde. Bremserør og panelarbejde på Citroen Xsara.